✅ Как да продавате чужди продукти и да печелите без да влагате и рискувате никакви свои пари? Лесно е – вижте как става . . .

33а1

 

 

 

Предлагаме няколко онлайн магазина за евентуално дропшипинг парньорство, с които бихте могли да стартирате вашето начинание:

www.rovibg.com www.clothink.eu www.decollate.net www.silabg.com www.NiaBaldi.com

.

Обобщение:

В случай, че решите да си докарате, примерно, едни допълнителни 2000 или 3000 лева (а защо не и повече?!), вие бихте могли да започнете да продавате продукти, или по-точно – картинки и описания на продукти в Evtina.com. Магазина се рекламира ежедневно и макар, че ние стартирахме съвсем скоро, набираме все по-голяма популярност и не е далече момента, когато всички ще са тук!

Ако се заемете и си уредите дропшипинг парньорство с няколко популярни онлайн магазина, вие ще можете да изложите техните най-продавани продукти (под формата на снимки и картинки!) при нас, при годишен наем (такса) от 5 евро на продукт. В тази цена е включен и човек, който ще отговаря на вашите клиенти по телефона – ще бъде оказвана навременна компетентна помощ и професионална консултация, седем дни в седмицата. Ние ще рекламираме вашите продукти и след всяка продажба ще се грижим и ще осигуряваме да бъдете уведомени незабавно, вкл. и търговеца, който ще достави продукта.

Молим да отбележите, че при дропшипинг-а вие не купувате продукти, които след това да препродавате – както е прието в традиционната търговия.

При дропшипинг вие не влагате и не рискувате никакви свои пари – продавате в Evtina.com само картинки (и описание на продукта), които ще вземете безплатно от вашия дропшипинг парньор.

Въпреки това, след всяка продажба вие ще инкасирате чиста печалба от минимум 20% от стойността на продукта (някои от изброените по-горе сайтове дават до 40% комисионна, но има и много други, за всякакъв вид стока – всички уважаващи себе си онлайн търговци в България вече използват дропшипинг партньори).

Вие бихте могли да изложите в Evtina.com и продукти от Amazon.com и E-bay. От тях ще ви остава чиста печалба от 5% на продукт.

Пожелаваме успех!

 

 

NewКачете ваш продукт или услуга в Evtina.com и започнете да продавате още днес! Не е необходимо да разбирате от компютри. Вижте как става . . .