Качи твой продукт

Evtina.com е магазин за народа. Поради това е и толкова популярен.

В магазина се продават всички видове услуги и всякакъв вид продукти: от бяла и черна техника, облекло и обувки, до журналистически материали, снимки и филми. Продават се дори и спортни прогнози, даже и обикновена (но търсена) информация, написана върху файл. Ако за вашия продукт все още няма създадена категория в магазина – бъдете спокойни: ние ще създадем такава веднага.

.

За да бъде качен ваш продукт в evtina.com и за да стартира неговата незабавна продажба:

Само проверени производители1Не е необходимо да разбирате от компютри – ние ще се грижим за всичко! Включително и за ежедневната реклама в медиите. 

Само проверени производители1Изпратете чрез имейл описание и снимка на вашия продукт, плюс файл със самия продукт или просто го продиктувайте по телефона.

Само проверени производители1След всяка продажба: автоматичен имейл до вас

Само проверени производители1Парите се превеждат на вашата банкова сметка или PayPal акаунт, минус 10% комисионна

За хостинга и поддръжката на вашия продукт / услуга в магазина за 1 година се дължи такса от 5 евро (9.75 лв.) ако качите от 1 до 5 продукта (за качване на повече продукти цената е много по-ниска… вижте повече). В тази цена са включени и услугите на наши служители, които ще отговарят на вашите клиенти по телефона – ще бъде оказвана навременна компетентна помощ и професионална консултация, седем дни в седмицата.

Закупете услугата сега – ние ще се свържем с вас веднага след плащането

Каква е разликата между публикуване на обява в обикновен сайт за обяви и www.Evtina.com?

Когато публикувате обява, че продавате нещо, следва обаждане на евентуалния купувач, след това следва среща с него или изпращане на продукта, получаване на парите от купувача и т.н.

В www.Evtina.com: вашия продукт се качва еднократно в магазина и започва да се продава автоматично, на неограничен брой купувачи. Ние отговаряме за всичко: за приемането на парите и за доставката на продукта. Осигуряваме и хора, които ще отговарят по телефона и ще дават допълнителна информация, предварително подадена от вас. Вие получавате незабавно уведомление след всяка продажба. Всеки месец парите ви се превеждат на вашата банкова сметка, която може да бъде в България или в чужбина.